Kissat


Kissoille on oma huone, jossa niille on kolme erillistä yksiötä.   

Hoitomaksuun sisältyy kissan päivittäinen huolenpito ruokintoineen ja hiekkalaatikon siivouksineen sekä mahdollinen lääkitys asiakkaan ohjeiden mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Suosittelemme ottamaan kissan omat ruoat mukaan, tarvittaessa meillä on tarjota kissalle kuiva- ja märkäruokaa. Ruoka laskutetaan kulutuksen mukaan.

Omistajan niin halutessa kissaa voidaan pitää myös päivittäin vapaana huoneessa isommassa tilassa valvotusti.

Kissoilla on oltava hoitoon tuotaessa voimassaolevat rokotukset. 

Ota mukaasi kissallesi ainakin omat ruoat ja joku oma makuualusta/-paikka. Voit tuoda myös omat ruokakupit, leluja, herkkuja, oman hiekkalaatikon, hiekat yms..

Toivomme, että lemmikin madotuksesta ja muista loishäädöistä on huolehdittu säännöllisesti eikä lemmikki sairasta mitään tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa.  

Mikäli eläin sairastuu/loukkaantuu hoidossa olon aikana, se saa tarpeellisen lääkityksen. Eläinlääkäri-, lääke- ja muut sairaudesta aiheutuneet kulut eläimen omistaja sitoutuu suorittamaan.
Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus tuotaessa.

HINNAT:

* 1. kissa 15 € / vrk, saman perheen seuraavat kissat samassa tilassa + 4 € / vrk
        - jokaiselta alkavalta puolelta vrk:lta laskutetaan puolen vrk:n hinta
* yli 7 vrk:n hoitojaksoista -10% hinnasta

Maksu suoritetaan käteisenä haettaessa tai laskuna.

Kuljetuspalvelu n. 60 km:n säteellä 0,60 €/km.

Hinnat sisältävät alv:n.

Varaus on peruttava viimeistään 24 h ennen sovittua hoitoaikaa. Myöhemmin peruutetuista ja peruuttamattomista varauksista perimme 50 % varatun hoitojakson hinnasta.