Koirat


Koirahoitolassa on tällä hetkellä 5 sisäpaikkaa; 4 kpl 5,4m2 ja 1 kpl 6,6m2 ja kolme ulkoilutarhaa; 2 kpl reilu 20m2 ja 1 kpl n. 35m2 .  Lisäksi hoitolan yhteydessä on aidattu iso piha-alue, jossa koiria voidaan pitää vapaana omistajan luvalla.

Hoitomaksuun sisältyy koiran päivittäinen huolenpito ja ulkoilutus joko tarhassa, aidatulla alueella ja/tai hihnassa sekä koiran mahdollinen lääkitys asiakkaan ohjeiden mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Suosittelemme ottamaan koiran omat ruoat mukaan, tarvittaessa meillä on tarjota koiralle Planet Pet Society- tai Valio -kuivaruokaa. Ruoka laskutetaan kulutuksen mukaan.

Koiralla on hoitoon tuotaessa oltava voimassa raivotauti-, penikkatauti- ja tarttuva maksatulehdusrokotukset, suosituksena on myös voimassaolevat kennelyskä- ja parvorokotukset. Rokotuksista on pyydettäessä esitettävä todistus.

Ota mukaasi koirallesi ainakin panta/valjaat, hihna, ruoat ja makuualusta. Voit tuoda myös omat ruokakupit, leluja, herkkuja, puruluita yms.

Toivomme, että lemmikin madotuksesta ja muista loishäädöistä on huolehdittu säännöllisesti eikä lemmikki sairasta mitään tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa.

Mikäli eläin sairastuu/loukkaantuu hoidossa olon aikana, se saa tarpeellisen lääkityksen. Eläinlääkäri-, lääke- ja muut sairaudesta aiheutuneet kulut eläimen omistaja sitoutuu suorittamaan.
Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus tuotaessa. 

HINNAT:

* 1. koira 28 € / vrk, saman perheen seuraavat koirat samassa tilassa + 6 € / vrk
        - jokaiselta alkavalta puolelta vrk:lta laskutetaan puolen vrk:n hinta
* päivähoito 20 €, saman perheen seuraavat koirat samassa tilassa + 4 €
* yli 7 vrk:n hoitojaksoista -10% hinnasta

Maksu suoritetaan käteisenä haettaessa tai laskuna.

Kuljetuspalvelu n. 60 km:n säteellä 0,60 €/km.

Hinnat sisältävät alv:n.

Varaus on peruttava viimeistään 24 h ennen sovittua hoitoaikaa. Myöhemmin peruutetuista ja peruuttamattomista varauksista perimme 50 % varatun hoitojakson hinnasta.