Koirat


Koirahoitolassa on tällä hetkellä 7 sisäpaikkaa; 5 kpl 5,4m2 ja 2 kpl 6,6m2 ja kolme ulkoilutarhaa; 2 kpl reilu 20m2 ja 1 kpl n. 35m2 .  Lisäksi hoitolan yhteydessä on aidattu iso piha-alue, jossa koiria voidaan pitää vapaana omistajan luvalla.

Hoitomaksuun sisältyy koiran päivittäinen ruokinta, huolenpito ja ulkoilutus 3-4 kertaa päivässä tarhassa ja/tai aidatulla piha-alueella ja yksi noin 20-30 min. hihnalenkki sekä koiran mahdollinen lääkitys asiakkaan ohjeiden mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä. Suosittelemme ottamaan koiran omat ruoat mukaan, tarvittaessa meillä on tarjota koiralle kuivaruokaa. Ruoka laskutetaan kulutuksen mukaan.
Kylmäsäilytystä vaativille ruuille meillä on hoitolassa jääkaappi ja pakastin. 

Koiralla on hoitoon tuotaessa oltava voimassa raivotauti-, penikkatauti- ja tarttuva maksatulehdusrokotukset, suosituksena on myös voimassaolevat kennelyskä- ja parvorokotukset. Rokotuksista on pyydettäessä esitettävä todistus.

Ota mukaasi koirallesi ainakin panta/valjaat, hihna ja ruoat. Voit tuoda myös halutessasi makuualustan, omat ruokakupit, leluja, herkkuja, puruluita yms.

Toivomme, että lemmikin madotuksesta ja muista loishäädöistä on huolehdittu säännöllisesti eikä lemmikki sairasta mitään tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa.

Mikäli eläin sairastuu/loukkaantuu hoidossa olon aikana, se saa tarpeellisen lääkityksen. Eläinlääkäri-, lääke- ja muut sairaudesta aiheutuneet kulut eläimen omistaja sitoutuu suorittamaan.
Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus tuotaessa. 

© 2017 Satumaa | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita